Tagjaink

Egyesületünk tagjai között fazekasok, szövők, hímzők, kosárfonók, nemezesek,  csipkeverők, fafaragók, kékfestők, játékkészítők, mézeskalácsosok, stb. vannak.

Mindenkit szeretettel várunk rendezvényeinkre, kiállításokra, táborainkba, kézműves foglalkozá-sainkra.

Navigáció

Bejelentkezés

Egyesületünket megtalálja a Facebookon is

ASzakkör

Mikulás nap

 

December 6-án a Knorr-Bremse Kft. családi napján egyesületünk tagjai különféle kézműves foglalkozásokat tartottak mintegy 200 érdeklődő gyermek részére.

A gyöngyfűzést kedvelők Berei Andrea segítségével karácsonyfadíszeket készítettek apró és nagy szemű gyöngyből. Barcsik Sándorné körmönfonással várta az ügyeskedőket, Csizóczki József bőrös segítségével bőrékszereket, Tar Péterrel nádsípot készítettek a gyerekek. Lovász Ibolya azt tanította meg, hogyan kell csuhéból angyalkát készíteni. Igazán népszerű volt mézeskalács díszítés is Zrínyi Istvánné vezetésével. Az előresütött mézeseket mindenki kedve szerint díszíthette színes cukormázzal, cukorgyönggyel.

A Mikulás napra az SOS Gyermekfalvak gyermekeit is meghívta a Knorr-Bremse Kft. A gyermekek segítése már hagyománnyá vált a vállalatnál, így a dolgozók gyermekei mellett a kecskeméti SOS Gyermekfalu csemetéi is meghívást kaptak a Mikulás ünnepségre, ahol sok-sok mindent alkottak a kézműves programokon. A jó hangulathoz zenés interaktív műsor is hozzájárult.